Клуб "ЛЯТО"

Летният градски лагер към читалището функционира от 2004 година, създаден по инициатива на директора на 107 Основно училище"Хан Крум".

През 2011 година тази дейност е широко популярна на територията освен на район Лозенец и в цяла София. За да разнообрази и развие дейностите си, летен детски лагер преминава във формата на летни кръжоци , познaти още като „клуб Лято – 2011, 2012 и т.н.“. Целта на клуб - Лято е да подпомогне оглеждането и възпитаването на деца и ученици от детската градина до 4 клас в рамките на лятната ваканция, като осмисля тяхното ежедневие с различни и разнообразни дейности - изящни и приложни изкуства, спорт и туризъм, музика, различни празници и веселби, специално организирани за децата, като задлъжителна дейност за всички ученици е прочит на препоръчителната литература за съответния клас на децата.

При нас децата ви ще намерят специално отношение, професионализъм и най-вече осмислено ежедневие.

Дейността е активна от 1 юни до 1 септември всяка учебна година. Успешно приключи и клуб ЛЯТО - 2015. Изпълнени с емоции и нови идеи очакваме стартиането на клуб ЛЯТО - 2016.