Таекуондо

A Team Taekwondo 

Марин Маринов, IV Дан

Илияна Енева, III Дан

Индиана Благоева, I Дан

 

Вече 3 години сме посветени  на работата с деца, за да предадем огромния си опит в залата, страстта си към спорта и уважението към бойното изкуство на най-малките. 

Отдали сме на Таекуондо целия си съзнателен живот и то ни даде светоглед, уникална философия и шанса да спечелим за България десетки медали от най-престижните международни турнири. Провеждаме тренировки за начинаещи и напреднали, със състезателна насоченост и с фокус върху философията на Таекуондо, но най-вече - тренировки, които дават емоция, стойност и отношение за цял живот!

 

 

Таекуондо  WTF (Taekwondo WTF) е най-практикуваното бойно изкуство в целия свят, с над 80 млн. последователи в >200 държави. Огромната му популярност, неспиращото развитие и голяматa му атрактивност му печелят място в Олимпийската програма на всички Игри от Сидни 2000 до днес.

Таекуондо е модерно бойно изкуство, съчетаващо историята на традиционните корейски стилове, с последните научни изследвания в областта на биомеханиката и спортните науки. Подходящо за всякакви възрасти, то е идеален спорт за Вашето дете, като ще развие не само атлетизма му, но и ще го кали в дух на уважение и упоритост. А защо не и да го направи следващия Олимпийски шампион на България?