Забавна математика

 

„Център по забавна математика“ е създаден през 2011 г.  с цел да разпространява творчеството и красотата в математиката сред деца на възраст от 4 до 10-годишна възраст.

 

Новатор в извънкласното обучение по математика чрез авторската методика „Забавна математика“, Центърът  провежда целогодишни занимания в държавни и частни училища, читалища и зали.

 

Мотото „Със сърце, ръце и ум в математиката“ събира млади педагози и магистри по математика, за които работата с деца е призвание.

 

Предимно практически насочени, заниманията дават на децата един друг поглед към науката математика, като показват нейните увлекателни и приложими страни. Те представляват серия от занятия в пет основни модула: “Забавна аритметика“, “Забавна геометрия”, “Логически игри”, “Математика в природата” и “Математическо изкуство”.

 

 

Освен заниманията по забавна математика, Центърът организира и Школа за подпомагане на учениците от 1-ви и 2-ри клас в подготовката им за популярните математически състезания  - "Европейско кенгуру", "Математика без граници", "Великденско математическо състезание“.

 

Забавно-математическите празници, които организира „Център по забавна математика“ са специалният подарък, с който можете да зарадвате своето дете и неговите приятели, независимо от повода - рожден ден, имен ден или семеен празник. Вашето дете и неговите гости ще бъдат въвлечени в интересен сюжет, ще бъдат поставени в приключенски ситуации, в които трябва да използват бърза мисъл и логика, за да се справят с математическите предизвикателства под формата на забавни въпроси, логически загадки и главоблъсканици.

 

Заниманията за учебната 2017/2018 г. ще се провеждат от 1.10.2017г. до 31.05.2018 г. по предварително определен график или в събота или неделя.

 

 

 

За повече информация ни посетете на  www.zabavnamatematika.com или се обадете на  GSM: +359 886 235 813